​​​​​​​Driftsledare Askeryd Säteri


Arbetsuppgifter:

 
Vid Askeryd Säteri bedriver Bordsjö Skogar AB produktion av köttdjur och ägg, växt/vallodling och fastighetsförvaltning. Driftsledaren är ansvarig för den dagliga planeringen, genomförandet och uppföljningen av produktionen med stöd av våra erfarna medarbetare. Utöver säkerställandet av en effektiv produktion innefattar rollen administrativa uppgifter knutna till verksamheten så som miljöhusesyn och skyddsronder samt attestering av leverantörsfakturor. Driftsledaren har även ett HR-ansvar för medarbetarna bestående av medarbetarsamtal och tidrapportering mm. Tillsammans med Platschefen deltar driftsledaren i övergripande planerings- och strategiarbete för verksamhetsstället.  

Profil:

 
Vi söker en person med stort engagemang och ett genuint intresse för att förvalta och förbättra en organisation och dess medarbetare. Som ledare är du ödmjuk och värdesätter den framgång som skapas av laganda och sammanhållning. Rollen kräver att du är lösningsorienterad och flexibel. Du är bekväm med att fatta beslut och har fallenhet för att prioritera i arbetet. Du har troligen erfarenhet från de agrara näringarna och uppskattar den närvaro produktionen kräver.
 
Vid behov finns bostad med god standard att hyra av företaget.

Övriga krav:

 
Körkort klass B – vidare behörighet är meriterande

Tjänstgöringsgrad:

 
100 %

Ersättning:

 
Enligt överrenskommelse

Tjänstgöringsplats:

 
Driftsplats Bordsjö - Askeryd Säteri

Om Bordsjö Skogar AB:

 
Bordsjö Skogar AB, årets nötköttsföretagare i Jönköpings län 2018, är ett bolag i tillväxt inom fastighetsutveckling och de agrara näringarna. Det senaste decenniet har omsättningen mer än fördubblats vilket vi hoppas kunna upprepa även det kommande decenniet. Med utgångspunkt i de unika natur- och kulturmiljöer vi förvaltar är målet att utveckla företaget inom verksamhetsgrenarna fastigheter, skogsbruk och jordbruk och genom denna utveckling bidra till en verkligt livskraftig, levande och vital landsbygd.


För ansökan, vänligen maila CV och personligt brev till Hans Wihlborg (hans@horningsholm.se) senast den 30 november 2018. Märk mailet med Driftsledare. För frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta VD / Platschef Lars Knutsson (lars.knutsson@bordsjo.se).