​​​​​​​Medarbetare med djurintresse


Arbetsuppgifter:

 
Som medarbetare vid Bordsjö Skogar AB består arbetsuppgifterna främst inom köttdjurs- och äggproduktionen samt inom vall/växtodling. Produktionen består idag av 300 dikor med rekrytering, 18000 värphöns samt 300 ha vall och betesproduktion. Tjänsten innefattar helgtjänstgöring enligt schema.
 
I rollen ingår även arbetsuppgifter som att delta i företagets fastighetsservice och övriga arbetsmoment som rör företagets kärnverksamheter.

Profil:

 
Vi expanderar nu vår personalstyrka och söker en person med stort engagemang och ett genuint djur- och lantbruksintresse. Vi utgår från att du jobbat med nötdjursproduktion under ett antal år. Om du även har erfarenhet från äggproduktion är det meriterande. Vi ser gärna att du är händig och gillar att lära dig nya saker. Som person är du flexibel och värdesätter den laganda som finns inom en mindre produktionsenhet.
 
Vid behov finns bostad med god standard att hyra av företaget.

Övriga krav:

 
Körkort klass B – vidare behörighet är meriterande

Tjänstgöringsgrad:

 
100 %

Ersättning:

 
Enligt överrenskommelse

  

Tjänstgöringsplats:


Driftsplats Bordsjö, Askeryd Säteri
​​​​​​​

Om Bordsjö Skogar AB:

 
Bordsjö Skogar AB, årets nötköttsföretagare i Jönköpings län 2018, är ett bolag i tillväxt inom fastighetsutveckling och de agrara näringarna. Det senaste decenniet har omsättningen mer än fördubblats vilket vi hoppas kunna upprepa även det kommande decenniet. Med utgångspunkt i de unika natur- och kulturmiljöer vi förvaltar är målet att utveckla företaget inom verksamhetsgrenarna fastigheter, skogsbruk och jordbruk och genom denna utveckling bidra till en verkligt livskraftig, levande och vital landsbygd.

För ansökan, vänligen maila CV och personligt brev till Hans Wihlborg (hans@horningsholm.se) senast den 30 november 2018. Märk mailet med Medarbetare med djurintresse. För frågor rörande tjänsten vänligen maila VD / Platschef Lars Knutsson (lars.knutsson@bordsjo.se).