Medarbetare Äggproduktion


Arbetsuppgifter:

 
Som medarbetare vid äggproduktionen på Bordsjö Skogar AB består arbetsuppgifterna främst av arbete i packeriet, ansvar för daglig tillsyn och diverse underhållsarbete i produktionsanläggningen bestående av 18000 värphöns. Tjänsten innefattar helgtjänstgöring enligt schema.
 
I rollen ingår även, i mån av tid och tjänstegöringsgrad, arbetsmoment som rör övrig kärnverksamhet bestående av köttdjursproduktion, växt-/vallodling och fastighetsunderhåll.

Profil:

 
Vi söker en person med stort engagemang och ett genuint djur- och lantbruksintresse. Vi utgår från att du jobbat med animalieproduktion under ett antal år, erarenhet av fjäderfäproduktion ser vi som mycket meriterande. Vi ser gärna att du är händig och gillar att lära dig nya saker. Som person är du flexibel och värdesätter den laganda som finns inom en mindre produktionsenhet.
 
Vid behov finns bostad med god standard att hyra av företaget.

Övriga krav:

 
Körkort klass B – vidare behörighet är meriterande

Tjänstgöringsgrad:

 
80 - 100 %

Ersättning:

 
Enligt överrenskommelse

Tjänstgöringsplats:

 
Driftsplats Bordsjö, Askeryd Säteri

Om Bordsjö Skogar AB:

 
Bordsjö Skogar AB, årets nötköttsföretagare i Jönköpings län 2018, är ett bolag i tillväxt inom fastighetsutveckling och de agrara näringarna. Det senaste decenniet har omsättningen mer än fördubblats vilket vi hoppas kunna upprepa även det kommande decenniet. Med utgångspunkt i de unika natur- och kulturmiljöer vi förvaltar är målet att utveckla företaget inom verksamhetsgrenarna fastigheter, skogsbruk och jordbruk och genom denna utveckling bidra till en verkligt livskraftig, levande och vital landsbygd.
​​​​​​​
För ansökan, vänligen maila CV och personligt brev till Lars Knutsson (lars.knutsson@bordsjo.se) senast den 1 augusti 2019. Märk mailet med Medarbetare äggproduktion. För frågor rörande tjänsten vänligen maila VD / Platschef Lars Knutsson.