Medarbetare Fastigheter BordsjöArbetsuppgifter:
 
Som medarbetare vid affärsområdet fastigheter på Bordsjö Skogar AB består arbetet främst av invändigt och utvändigt underhåll av det byggnadsbestånd företaget förvaltar. I tjänsten har man löpande kundkontakt med hyresgäster och ansvarar för att planera in och åtgärda de serviceärenden som dyker upp. Därtill ansvarar avdelningen för den underliggande infrastrukturen för VA, vägunderhåll och fiber inom fastigheterna.
 
Huvuddelen av arbetet sker inom affärsområde fastigheter, övrig tid består av arbete inom företagets övriga affärsområden, jordbruk med animalieproduktion och skogsbruk. Till tjänsten hör jourverksamhet för hyresbeståndet samt sporadiskt planerat helgarbete inom jordbrukets animalieproduktion.
 
Profil:
 
Vi söker en person med stort engagemang och ett genuint intresse för att förvalta och utveckla vårt unika hyresbestånd. Vi utgår från att du har grundlig erfarenhet av snickeriarbete och byggnadsunderhåll, erfarenhet av diverse infrastrukturprojekt samt maskinvana ser vi som meriterande. Du drivs av det egna ansvaret samt den uppskattning hög servicenivå ger. Du besitter en nyfikenhet för att utvecklas inom ditt område men även att få insikt i företagets övriga affärsområden. Som person är du flexibel och värdesätter den laganda som finns inom en mindre produktionsenhet.
 
Övriga krav:
 
Körkort klass B – vidare behörighet är meriterande
 
Tjänstgöringsgrad:
 
100 %
 
Ersättning:
 
Enligt överrenskommelse
 
Tjänstgöringsplats:
 
Driftsplats Bordsjö, Askeryd Säteri
 
Om Bordsjö Skogar AB:
 
Bordsjö Skogar AB, årets nötköttsföretagare i Jönköpings län 2018, är ett bolag i tillväxt inom fastighetsutveckling och de agrara näringarna. Det senaste decenniet har omsättningen mer än fördubblats vilket vi hoppas kunna upprepa även det kommande decenniet. Med utgångspunkt i de unika natur- och kulturmiljöer vi förvaltar är målet att utveckla företaget inom verksamhetsgrenarna fastigheter, skogsbruk och jordbruk och genom denna utveckling bidra till en verkligt livskraftig, levande och vital landsbygd.


För ansökan, vänligen maila CV och personligt brev till Lars Knutsson (lars.knutsson@bordsjo.se) senast den 10 mars 2021. Märk mailet med Medarbetare fastigheter. För frågor rörande tjänsten vänligen maila eller ring VD / Platschef Lars Knutsson (010-102 57 31).