Permanentboende för uthyrning på Mörkö

Vi har nedanstående lediga objekt i vårt hyresbestånd.
​​​​​​​
Föranmälan till visning sker via mail till camilla@horningholm.se Vi besvarar er föranmälan med att tilldela er en tid för ert besök, detta för att undvika risken att det blir många på plats samtidigt. Vi släpper endast in ett begränsat antal sällskap i taget och reserverar oss för att visningen kan bli fullbokad.
 
Längst ner på sidan finns generell information om vår uthyrning, våra visningar och kontaktuppgifter för övriga frågor.​​​​​
  • bild-till-annons
  • skarmklipp6
  • vy-koksfonster

Lövhagen


Vi kan nu erbjuda en sällsynt möjlighet att hyra ett riktigt havsnära permanentboende på sydöstra Mörkö.
Lövhagen uthyres tills vidare med tillträde 1 mars eller enligt överenskommelse.

Hyresobjektet består av bostadshus, gäststuga/sommarstuga samt flera uthus.

Bostadshusets boyta är ca 100m² fördelade på 2 plan plus källare. I markplan finns två rum och kök med havsutsikt. På övre plan finns två sovrum och ett badrum med toalett och dusch, samt rymliga klädkammare. I källaren finns ytterligare ett badrum, helkaklat, med toalett och dusch. Här finns förvaringsutrymmen samt utrymme för tvättmaskin och torkmöjligheter. Källaren har även ingång utifrån och kan fungera som groventré.
Huset har genomgått en ytskiktsrenovering i form av ommålning, renovering av fönster och nyslipade golv. Uppvärmning: Vattenburen värme (radiatorer) kopplad till pelletspanna samt vedspis i kök.

På tomten om ca 5000m² finns även ett enklare bostadshus som kan användas som gäststuga eller kanske ett eget krypin för tonåringen. Stugan är
​​​​​​​ca 30 m² och består av hall, ett sovrum och ett allrum med enklare kök. Uppvärmning med elradiatorer samt vedspis i kök och kamin i sovrum.

Ytterligare byggnader som ingår i hyresobjektet är ett uthus i två plan med ett enkelt gästrum samt utrymme för förvaring, snickarbod, verkstad eller liknande. Ett enklare garage med plats för en bil, cyklar, trädgårdsmöbler o dyl. Ett uthus med vedbod och förvaring/hönshus.

Under 2022 kommer fastigheten att anslutas till fibernätet som håller på att byggas på Mörkö.

Båtplats vid intilliggande brygga kan ordnas vid behov.

Kallhyra 14.500kr/mån

Tillkommande kostnader: Uppvärmning, hushållsel, avfallshantering och brandskydd/sotning

Visning onsdag 9 feb 13:00-16:00. Föranmälan krävs, görs per mail till camilla@horningsholm.se

Länk till vägbeskrivning: LövhagenGenerell information

Visningen är öppen för alla som föranmält sig och fått en bekräftelse från oss. Intresseanmälan för ett objekt lämnas efter visningen via webformulär.
Vi tar en kreditupplysning innan hyreskontrakt erbjuds och ett riktmärke vi använder är att hyreskostnaden för ett permanentboende ej ska överstiga 40% av hushållets disponibla inkomst. Om flera likvärdiga intressenter anmäler sig till samma objekt kan det avgöras med hjälp av lottning.

Övriga frågor om vår uthyrning generellt eller ett specifikt hyresobjekt besvaras bäst i samband med visning, annars per mail eller telefon:
Camilla 010-1025715 alt. camilla@horningsholm.se

Covid-19:

Med anledning av den pågående spridningen av covid-19 gäller följande vid våra visningar: 
  • Vi ber alla som har symtom som kan kopplas till covid-19 att avstå från att komma på visningen. 
  • Intresseanmälningar tas endast emot via ett webformulär på hemsidan som fylls i via egen dator eller mobiltelefon.
  • Vi ber våra besökare att visa hänsyn och omtanke om vår personal samt andra besökande sällskap under visningen.
Vi känner oss trygga med att genomföra visningen med ovanstående åtgärder och hoppas på ert samarbete.