Permanentboende för uthyrning på Mörkö

Vi har nedanstående lediga objekt i vårt hyresbestånd.
​​​​​​​
Föranmälan till visning sker via mail till camilla@horningholm.se Vi besvarar er föranmälan med att tilldela er en tid för ert besök, detta för att undvika risken att det blir många på plats samtidigt. Vi släpper endast in ett begränsat antal sällskap i taget och reserverar oss för att visningen kan bli fullbokad.
 
Längst ner på sidan finns generell information om vår uthyrning, våra visningar och kontaktuppgifter för övriga frågor.​​​​​
  • img_4587
  • img_4588
  • img_4590

Mossen

Permanentboende med lugnt läge mitt på Mörkö uthyres tills vidare med tillträde 1 oktober.


Mossen består av bostadshus och tillhörande uthus beläget på tomt om ca 2500m². Tomten ligger längs enskild väg vars trafik begränsas av en låst vägbom. Här njuter man av lugn och avskildhet utan grannar inom synhåll. Trots detta finns närmaste busshållplats inte mer än 1 km bort.

Bostadshusets boyta är ca 80m² fördelade på 2 plan. I markplan finns kök och vardagsrum samt en toalett. På övre plan finns två sovrum och ett badrum med dusch. Huset genomgick en större renovering 2018 och fick då nytt badrum på övre plan, nya ytskikt invändigt samt bergvärme installerat.

Ytterligare byggnader som ingår i hyresobjektet är två uthus för t.ex. förvaring eller snickarbod samt en enklare vedbod.

Kallhyra 11.000kr/mån

Tillkommande kostnader: Uppvärmning, hushållsel och avfallshantering

Visning torsdag 8 sep 14:00-17:00. Föranmälan krävs, görs per mail till camilla@horningsholm.se

Länk till vägbeskrivning:
Mossen, Mörkö


Generell information

Visningen är öppen för alla som föranmält sig och fått en bekräftelse från oss. Intresseanmälan för ett objekt lämnas efter visningen via webformulär.
Vi tar en kreditupplysning innan hyreskontrakt erbjuds och ett riktmärke vi använder är att hyreskostnaden för ett permanentboende ej ska överstiga 40% av hushållets disponibla inkomst. Om flera likvärdiga intressenter anmäler sig till samma objekt kan det avgöras med hjälp av lottning.

Övriga frågor om vår uthyrning generellt eller ett specifikt hyresobjekt besvaras bäst i samband med visning, annars per mail eller telefon:
Camilla 010-1025715 alt. camilla@horningsholm.se