Nora Arrendebostad


Villa för permanentboende centralt belägen på Mörkö uthyres tills vidare med tillträde 1 oktober.

Nora Arrendebostad erbjuder ett rymligt boende för familjen. På bottenplanet finns en stor och välkomnande hall, kök med plats för sittgrupp, en matsal och vardagsrum med utgång till altan under tak i väster. Vidare finns här badrum, tvättstuga, pannrum och en groventré. Övervåningen hyser en rymlig övre hall samt fyra sovrum och ett badrum. På tomten om ca 5000kvm finns stora gräsytor, fruktträd och en stor magasinsbyggnad om ca 200m² med gott om plats för såväl umgänge som förvaring.

Närhet till allmänna kommunikationer och en dygnet runt-öppen handelsbod samt populära Idala Café och Lanthandel som har öppet under säsong.

Uppvärmning med vedeldad värmepanna med elpatron.

Kallhyra: 14.900kr/mån

Tillkommande kostnader: El, sotning och avfallshantering

Visning sker efter överenskommelse. Vid intresse kontakta camilla@horningsholm.se


  • nora12
  • nora2
  • nora3
  • nora4
  • skarmklipp8

Generell information

Visningar är öppna för alla som föranmält sig och fått en bekräftelse. Intresseanmälan för ett objekt lämnas efter visningen via webformulär.
Vi tar en kreditupplysning innan hyreskontrakt erbjuds och ett riktmärke vi använder är att hyreskostnaden för ett permanentboende ej ska överstiga 40% av hushållets disponibla inkomst. Om flera likvärdiga intressenter anmäler sig till samma objekt kan det avgöras med hjälp av lottning.

Övriga frågor om vår uthyrning generellt eller ett specifikt hyresobjekt besvaras bäst i samband med visning, annars per mail eller telefon:
Camilla 010-1025715 alt. camilla@horningsholm.se