Fullbokad visning!


Intresset för nedan annonserad visning har varit stort och vi har inte möjlighet att att emot fler sällskap för visning av årets fritidshus.

Det finns möjlighet att bli uppsatt på en reservlista för eventuella avbokningar, maila camilla@horningsholm.se

Vi vill tacka för det överväldigande intresse som visats för att hyra fritidshus av oss i år. Fortsätt gärna att hålla utkik efter kommande objekt, antingen här på hemsidan eller genom att följa oss på Facebook. Varmt välkomna åter!

Vårens visning av fritidshus - Annorlunda tider kräver annorlunda lösningar


Även om det kan kännas avlägset nu när vi är inne i en sällsynt kall, snörik och långvarig vinterperiod så är våren i antågande och det innebär att vi närmar oss årets visning av fritidshus på Mörkö. Det brukar vara ett evenemang som lockar många människor och intresset har ökat för varje år. Pandemin har inte direkt dämpat suget efter en röd liten stuga på landet och vi behöver se över vårt tillvägagångssätt för att säkerställa trygga visningar för såväl besökare som vår personal. 

Med anledning av detta tar vi endast emot föranmälda sällskap på visningsdagen i år.

Visningen kommer att äga rum fredagen den 12 mars mellan kl 14-17. Föranmälan till visningen sker via mail till camilla@horningsholm.se  
Meddela vilka objekt ni vill se och hur många ni är i sällskapet. Vi besvarar er föranmälan med att tilldela er en tid för ert besök.

Under visningsdagen kommer vi endast att släppa in ett sällskap åt gången i husen och vi tar endast emot intresseanmälningar digitalt. Den obligatoriska handspriten kommer att finnas på plats och vi ber er att inte komma till visningen om ni har några symptom som kan kopplas till covid-19

Vi hoppas på er förståelse och respekt för dessa försiktighetsåtgärder, anledningen känner vi alla så väl till vid det här laget. Vi är rädda om er och om varandra!

Vi kommer som vanligt att i god tid innan visning presentera de olika objekten med bild och beskrivning här på hemsidan och på Facebook. 

Med allt detta sagt återstår bara att önska er varmt välkomna på visningsdagen!