Medarbetare Jordbruk Hörningsholm

 
Arbetsuppgifter:
 
Som medarbetare vid affärsområdet jordbruk på Bordsjö Skogar AB ligger huvudfokus på den moderna växtodling företaget bedriver på Mörkö. Tjänsten innefattar alla praktiska moment i växtodlingen, som bedrivs både ekologiskt och konventionellt. Där till kommer stödfunktioner så som service och underhåll av vår moderna maskinpark och annan teknisk utrustning. Vidare ingår daglig tillsyn av delar av köttdjurbesättningen som betar på ön.
 
Huvuddelen av arbetet sker inom affärsområde jordbruk, övrig tid består av arbete inom företagets övriga affärsområden, fastigheter, skogsbruk och jakt. Till tjänsten hör viss beredskapstjänstgöring.
 
Profil:
 
Vi söker en person som brinner för modernt jordbruk och som vill bidra till fortsatt utveckling av framförallt de praktiska delarna av affärsområdet. Vi utgår från att du har gedigen erfarenhet från växtodling, gärna både ekologisk och konventionell. Behörigheter och certifieringar för maskiner, jord-/skogsbruk ser vi som meriterande. Som person är du initiativrik och ser lösningar istället för bekymmer. Du trivs väl i en strukturerad miljö med mycket eget ansvar och har lätt för att prioritera. Du tilltalas av den mindre produktionsenheten och den laganda och flexibilitet som genomsyrar verksamheten.
 
Vid behov finns möjlighet att hyra bostad av företaget. Möjlighet till jakt och fiske finns för våra medarbetare.
 
 
Övriga krav:
 
Körkort klass B – vidare behörighet är meriterande
 
Tjänstgöringsgrad:
 
100 %
 
Ersättning:
 
Enligt överenskommelse
 
Tjänstgöringsplats:
 
Driftplats Hörningsholm, Mörkö
 
Om Bordsjö Skogar AB:
 
Bordsjö Skogar AB, årets nötköttsföretagare i Jönköpings län 2018, är ett bolag i tillväxt inom fastighetsutveckling och de agrara näringarna. Vid våra två verksamhetsställen har vi de senaste decenniet dubblat vår omsättning, vilket ambitionen är att upprepa även det kommande decenniet. Med utgångspunkt i de unika natur- och kulturmiljöer vi förvaltar är målet att utveckla företaget inom verksamhetsgrenarna fastigheter, skogsbruk och jordbruk och genom denna utveckling bidra till en verkligt livskraftig, levande och vital landsbygd.

​​​​​​​
För ansökan, vänligen maila CV och personligt brev till platschef Stefan Grann (stefan.grann@horningsholm.se) senast den 10 mars 2021. Märk mailet med Medarbetare jordbruk. För frågor rörande tjänsten vänligen maila eller ring Stefan Grann (010-102 57 17).