Fritidshus för uthyrning på Mörkö


Det hör inte till vanligheterna att vi har lediga fritidshus så här i slutet av året men nu finns chans att knipa en riktig pärla innan högsäsongen i vår. 

Vid intresse kontakta Camilla - camilla@horningsholm.se eller 010-1025715

Längst ner på sidan finns generell information om vår uthyrning och kontaktuppgifter för övriga frågor.​​​​​

Långhagen


Långhagen - en oemotståndligt charmig stuga med ostört läge i slutet av en liten skogsväg. Huset består av hall, kök och allrum på nedervåningen och ett sovrum samt möblerbar hall på övervåningen. I köket finns en vedspis, kamin finns i allrummet och i sovrummet på övervåningen. Nya elradiatorer med möjlighet till wifistyrning. Tillgång till sommarvatten under den frostfria perioden. 2022 genomfördes en omfattande renovering i form av invändig målning, nya golv, renoverade fönster och ny el samt utvändig målning av fasaden. 
​​​​​​​
På tomten om ca 3000m² finns ett stort uthus med flera separata utrymmen för förvaring, snickarbod eller dylikt. Hela tomten är inhägnad med elstängsel som skydd för vildsvin. Närhet (ca 600m) till kommunala färdmedel (buss).

Tillträde från 1 december. Uthyrning sker därefter årsvis med kontraktsår från första april till sista mars.

Månadshyra: 6200kr (kallhyra)

Tillkommande kostnader: Elförbrukning samt kostnader för avfallshantering och sotning.

För visning kontakta camilla@horningsholm.se

Länk till vägbeskrivning: Långhagen

  • langdal1
  • langdal2
  • langdal3
  • langdal4

Generell information

Våra fritidshus hyrs ut på helårskontrakt från 1 april - 31 mars med automatisk förlängning om uppsägning ej inkommer med 3 månaders varsel. 
​​​​​​​
Vi tar en kreditupplysning innan hyreskontrakt erbjuds och ett riktmärke vi använder är att hyreskostnaden för ett fritidshus ej ska överstiga 10% av hushållets disponibla inkomst.

Övriga frågor om vår uthyrning generellt eller ett specifikt hyresobjekt besvaras bäst i samband med visning, annars per mail eller telefon:
Camilla 010-1025715 alt. camilla@horningsholm.se