Fritidshus för uthyrning på Mörkö

Vi har följande fritidshus på Mörkö att erbjuda för uthyrning årsvis med omgående tillträde. Visning äger rum måndagen den 23 maj mellan
kl 15-18. Observera att visningen endast är öppen för föranmälda sällskap.

Föranmälan sker via mail till camilla@horningsholm.se Vi besvarar er anmälan genom att tilldela er en tid för ert besök. Vi släpper endast in ett begränsat antal sällskap i taget och reserverar oss för att visningen kan bli fullbokad.
 
Längst ner på sidan finns generell information om vår uthyrning och kontaktuppgifter för övriga frågor.​​​​​
  • img_3434
  • img_3452
  • img_3457
  • img_3436
  • img_3447

Barkarboda Lilla


Ett enkelt men väldigt charmigt litet torp med helt ogenerat läge och bara naturen som granne. Huset består av ett rum, ett enkelt kök och farstu. I köket finns en vedspis och i rummet en kamin. Här trivs den som uppskattar lugn och avskildhet och finner avkoppling i det enkla livet, utan el och vatten. En liten solcellsanläggning finns. På den ca 2000m² stora tomten finns också ett uthus och ett separat torrdass med latrinkompost.

Uthyres helårsvis med omgående tillträde.

Månadshyra: 2800kr

Tillkommande kostnader: Avgift för avfallshantering, sotning och brandskydd

Vägbeskrivning: Barkarboda Lilla ​​​​​​​

Generell information

Visningen är öppen för alla som föranmält sig och fått en bekräftelse från oss. Intresse för ett objekt lämnas efter visningen via webformulär.
Vi tar en kreditupplysning innan hyreskontrakt erbjuds och ett riktmärke vi använder är att hyreskostnaden för ett fritidshus ej ska överstiga 10% av hushållets disponibla inkomst.
Intresseanmälningar tas endast emot via ett webformulär på hemsidan som fylls i via dator eller mobiltelefon. Om flera likvärdiga intressenter anmäler sig till samma objekt kan det avgöras med hjälp av lottning.

Övriga frågor om vår uthyrning generellt eller ett specifikt hyresobjekt besvaras bäst i samband med visning, annars per mail eller telefon:
Camilla 010-1025715 alt. camilla@horningsholm.se