Fritidshus för uthyrning på Mörkö 


Nedan följer de fritidshus vi har att erbjuda för långtidsuthyrning. Vid intresse för något av objekten kontakta Camilla på camilla@horningsholm.se eller 010-1025715

Länk till översiktkarta över objektens placering på Mörkö HÄR 

Längst ner på sidan finns generell information om vår uthyrning och kontaktuppgifter för övriga frågor.​​​​​

Sörskåra


Huset består av 3 rum och kök plus ett gammalt genomgångskök samt ytterligare två rum på loftet som nås både inifrån och utifrån via balkongen. Här finns också ett litet hygienrum med mulltoa. El indraget och sommarvatten i kök. Köket har utgång direkt till trädgården. I huset finns flera eldstäder.
Det finns även ett klassiskt torrdass och en utedusch i trädgården samt en bod för förvaring.Latrinkompost finns också vilket sparar in latrinhämtningskostnaden. Tomt om ca 2000 m2 i söderläge, omgärdad av elstängsel som skydd från vildsvinen. Huset är anslutet till fibernätet på Mörkö.

Uthyres årsvis med tillträde omgående. För visning kontakta Camilla - camilla@horningsholm.se

Månadshyra: 6000kr (kallhyra)
​​​​​​​
Tillkommande kostnader: Elförbrukning samt kostnader för avfallshantering och sotning

Länk till vägbeskrivning Sörskåra
  • img_9181
  • img_9185
  • img_9186

Generell information

Våra fritidshus hyrs ut på helårskontrakt från 1 april - 31 mars med automatisk förlängning om uppsägning ej inkommer med 3 månaders varsel.

Definitionen fritidshus innebär att man inte får använda hyresobjektet som sin primära bostad och inte heller fokbokföra sig på adressen. Det är däremot fritt att nyttja hyresobjektet i den utsträckning man själv önskar.
​​​​​​​
Vi tar en kreditupplysning innan hyreskontrakt erbjuds och ett riktmärke vi använder är att hyreskostnaden för ett fritidshus ej ska överstiga 10% av hushållets disponibla inkomst. Om flera visar intresse för samma objekt kan lottning bli aktuellt.

Övriga frågor om vår uthyrning generellt eller ett specifikt hyresobjekt besvaras bäst i samband med visning, annars per mail eller telefon:
Camilla 010-1025715 alt. camilla@horningsholm.se