Office manager 


Arbetsuppgifter:


Bordsjö Skogar AB söker en Office manager till vårt verksamhetsställe på Mörkö. Rollen är varierad och består av både av administrativa och HR-relaterade arbetsuppgifter.  De administrativa arbetsuppgifterna består bl a av avtalsadministration samt att processleda stödprocesser för verksamheten, t ex administrera våra boenden för entreprenörer. Därtill har man som Office manager det övergripande ansvaret för bolagets hemsida och sociala medier.

De HR-relaterade arbetsuppgifterna består till stor del i att processleda och administrativt ansvara för bolagets arbete med arbetsmiljö, personaladministration samt kultur-/organisationsutveckling. Ansvaret består bl a av kompetensutveckling, genomförande av teambuilding-aktiviteter samt schemaläggning och semesterplanering.


Profil:


Vi söker någon som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete, en bakgrund från den producerande industrin ser vi som ett plus. Du har god datorvana och har lätt för att ta till dig nya program. Vi utgår från att du har avslutad gymnasieutbildning, möjligen även någon vidareutbildning.

Du skall vara ordningsam och strukturerad, vidare trivs du med att ha många bollar i luften samtidigt. God samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt för planering och effektivt genomförande av arbetet. Hög energinivå och en lösningsorienterad framåtanda är betydande egenskaper hos vår nya kollega, som med tiden skall vara självgående. Vi ser gärna att du har en aktiv livsstil och gillar det härliga friluftsliv Mörkö erbjuder.Utbildning:


Gymnasieexamen eller motsvarandeÖvriga krav:


Körkort klass BTjänstgöringsgrad:


100 %Ersättning:


Enligt överrenskommelseTjänstgöringsplats:


Driftsplats MörköOm Bordsjö Skogar AB:


Bordsjö Skogar AB är ett bolag i tillväxt inom fastighetsutveckling och de agrara näringarna. Det senaste decenniet har omsättningen mer än fördubblats vilket vi hoppas kunna upprepa även det kommande decenniet. Med utgångspunkt i de unika natur- och kulturmiljöer vi förvaltar är målet att utveckla företaget inom verksamhetsgrenarna fastigheter, skogsbruk och jordbruk och genom denna utveckling bidra till en verkligt livskraftig, levande och vital landsbygd.

För ansökan, vänligen maila CV och personligt brev till Hans Wihlborg (hans@horningsholm.se) senast den 1 september 2023. Märk mailet med Office manager. För frågor rörande tjänsten vänligen maila VD Lars Knutsson ( lars.knutsson@bordsjo.se).

​​​​​​​​​​​​​​