Inspektor


Arbetsuppgifter:


Bordsjö Skogar AB söker en inspektor som vill vara med och modernisera och effektivisera affärsområdet Lantbruk vid ett landsbygdsföretag i tiden. Affärsområdena vid driftsplats Hörningsholm är fördelade över fastigheter, skogsbruk och jordbruk. Du har budget- och resultatansvar för affärsområdet med utgångspunkt i en väl genomarbetad växtodlingsplan. Tillsammans med Platschef och VD utformar du den långsiktiga inriktningen för verksamheten. Vidare ansvarar du för den dagliga planeringen, genomförandet och uppföljningen av produktionen med stöd av våra erfarna medarbetare. Utöver säkerställandet av en effektiv produktion innefattar rollen även administrativa- samt HR-uppgifter knutna till affärsområdet. I tjänsten ingår även det övergripande ansvaret för den djurhållning som bedrivs på Mörkö.Profil:


Vi söker en person med stort engagemang och ett genuint, både tekniskt och teoretiskt, intresse för att förvalta och förbättra affärsområdet och dess medarbetare. Du sporras av möjligheterna att göra ekonomiskt framgångsrika affärer. Din erfarenhet från flerårigt ledarskap gör dig ödmjuk och du värdesätter den framgång som skapas av laganda och sammanhållning. Rollen kräver att du är lösningsorienterad och flexibel. Du är bekväm med att fatta beslut och har fallenhet för att prioritera i arbetet. Du har troligen både teoretisk och praktisk erfarenhet av ekologiskt och konventionellt lantbruk och uppskattar den närvaro produktionen kräver.

Vid behov finns bostad att hyra av företaget.

Rapporterar till:


Platschef Hörningsholm

Övriga krav:


Körkort klass B - vidare behörighet är meriterande

Tjänstgöringsgrad:


100%

Ersättning:


Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsplats:


Driftsplats Hörningsholm - Mörkö

Om Bordsjö Skogar AB:


Bordsjö Skogar AB är ett bolag i tillväxt inom fastighetsutveckling och de agrara näringarna. Det senaste decenniet har omsättningen mer än fördubblats. Målsättningen är att återigen dubbla omsättningen det kommande decenniet. Med utgångspunkt i de unika natur- och kulturmiljöer vi förvaltar ska företaget utvecklas inom affärsområdena. Genom denna utveckling bidrar företaget till att en verkligt livskraftig, levande och vital landbygd skapas.

För ansökan, vänligen maila CV och personligt brev till Stefan Grann (stefan.grann@horningsholm.se) senast den 23 oktober 2020, urval sker löpande. Märk mailet med Inspektor i ämnesraden. För frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta platschef Stefan Grann på telefon 010 - 102 57 17.