Bordsjö Skogar AB är ett bolag i tillväxt inom fastighetsutveckling och de agrara näringarna. Det senaste decenniet har omsättningen mer än fördubblats. Målsättningen är att återigen dubbla omsättningen det kommande decenniet. Med utgångspunkt i de unika natur- och kulturmiljöer vi förvaltar ska företaget utvecklas inom verksamhetsgrenarna och genom denna utveckling bidra till att en verkligt livskraftig, levande och vital landsbygd skapas.
 

 

Maskinförare/Medarbetare Lantbruk med placering vid Hörningsholm

 
 
Bordsjö Skogar AB driver Bordsjö (Småland) och Hörningsholms (Sörmland) Godsförvaltningar. Verksamheten omfattar 11 200 ha varav 7 000 ha produktiv skogsmark.
På Hörningsholm bedriver vi växtodling på 1 200 ha samt betesdrift på 300 ha. I övrigt finns en köttproduktion innefattande 290 dikor med vinterhållning vid Bordsjö. Jakt och viltvård bedrivs till största del i egen regi. Därutöver förvaltas ett större antal bostäder.
 
Vi söker dig med stort intresse för växtodling och maskinteknik. Vi erbjuder dig ett självständigt och ansvarsfullt arbete med praktisk växtodling samt service, underhåll och reparationer av företagets maskiner och annan teknisk utrustning. Vi har idag en modern maskinpark som fortlöpande uppdateras.
 
Vi söker dig som är initiativrik, strukturerad och en självgående lagspelare. Du är en utpräglad problemlösare och är duktig på att prioritera. Vi värdesätter också att du är positiv och har ”glimten i ögat”. Tjänsten innebär att man under lågsäsong får göra insatser i övriga verksamhetsgrenar.
 
Lämplig bakgrund är eftergymnasial lantbruksutbildning eller motsvarande i kombination med erfarenhet av liknande arbete. För tjänsten krävs B körkort. Följande kompetenser/behörigheter är meriterande:
 
Högre körkortsbehörigheter såsom tunga fordon och släp.
Sprutcertifikat
Blått samt grönt kort avseende skogligt arbete med grävmaskin
Erfarenheter avseende kvalificerade maskiner
 
Vi kan erbjuda flera attraktiva bostadsalternativ dock har vi inga krav på att du bor på gården. Pendlingsavstånd till Stockholm med bil ca 50 min och med kollektivtrafik ca 75 min. Vi erbjuder möjligheter till jakt och fiske.
 
Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.
För ytterligare information hänvisas till www.bordsjo.se
 
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa
Lantbrukschef Magnus Ströman 070 899 55 93.
 
Välkommen med din ansökan senast 20 december 2019, inkomna ansökningar behandlas löpande.
 
Ansökan skickas till:
stefan.grann@horningsholm.se

alternativt till:

Bordsjö Skogar AB
Hörningsholm
153 93 MÖRKÖ