Medarbetare med djurintresse till jordbruket


Arbetsuppgifter:


Som medarbetare vid Bordsjö Skogar AB består arbetsuppgifterna främst inom köttdjurs- och äggproduktionen samt vall/växtodling. Produktionen består idag av 280 dikor med rekrytering, 18000 värphöns samt 430 ha vall och betesproduktion. Tjänsten innefattar helgtjänstgöring enligt schema.

I rollen ingår även arbetsuppgifter som att delta i företagets fastighetsservice och övriga arbetsmoment som rör företagets kärnverksamheter.


Profil:


Vi expanderar nu vår personalstyrka och söker en person med stort engagemang och ett genuint djur- och lantbruksintresse. Vi utgår från att du har erfarenhet från nötdjursproduktion. Om du även har erfarenhet från äggproduktion är det meriterande. Vi ser gärna att du är händig och gillar att lära dig nya saker. Som person är du flexibel och värdesätter den laganda som finns inom en mindre produktionsenhet.Utbildning:


Naturbruksgymnasium eller motsvarande


Övriga krav:


Körkort klass B – vidare behörighet är meriterande


Tjänstgöringsgrad:


100 %


Ersättning:


Enligt överrenskommelse


Tjänstgöringsplats:


Driftsplats Bordsjö, Askeryd Säteri


Om Bordsjö Skogar AB:


Bordsjö Skogar AB är ett bolag i tillväxt inom fastighetsutveckling och de agrara näringarna. Det senaste decenniet har omsättningen mer än fördubblats vilket vi hoppas kunna upprepa även det kommande decenniet. Med utgångspunkt i de unika natur- och kulturmiljöer vi förvaltar är målet att utveckla företaget inom verksamhetsgrenarna fastigheter, skogsbruk och jordbruk och genom denna utveckling bidra till en verkligt livskraftig, levande och vital landsbygd.

För ansökan, vänligen maila CV och personligt brev till Lars Knutsson (lars.knutsson@bordsjo.se)
senast den 1 november 2022. Märk mailet med Medarbetare med djurintresse. För frågor rörande tjänsten vänligen maila driftsledare Göran Johansson ( goran@bordsjo.se) eller ring 0720-504953

​​​​​​​​​​​​​​