Driftsledare Jordbruk Hörningsholm

Arbetsuppgifter:
 
Bordsjö Skogar AB söker Driftsledare till jordbruket, ca 1200 ha såväl ekologisk som konventionell odling, som vill vara med på den fortsatta resan att utveckla, effektivisera och digitalisera växtodlingen. Med utgångspunkt i växtodlingsplanen leder man verksamheten genom effektiv resursplanering och daglig styrning. Driftsledaren har ett nära samarbete med platschefen i den övergripande planeringen för verksamhetsstället. Vidare har hen en betydelsefull roll i budgetarbete, affärsverksamhet samt verksamhetsutveckling för jordbruket tillsammans med företagsledningen.

Profil:
 
Vi söker en person som har genuint intresse för modern växtodling och ser de stora fördelar digitalisering och precisionsodling bidrar till i produktionsresultatet. Som ledare är du tydlig och inspirerar laget genom struktur, planering och aktivt deltagande i arbetet. Du har lätt för att prioritera och fatta de beslut intensiv växtodling kräver. Med utgångspunkt i teoretisk utbildning ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande verksamhet och uppskattar den närvaro som ett effektivt jordbruk kräver. För rätt kandidat finns goda möjligheter att växa inom organisationen med tiden.
 
Attraktivt boende på Mörkö finns att hyra genom Bordsjö Skogar AB.


Övriga krav:
 
Körkort klass B – vidare behörighet är meriterande
 
Tjänstgöringsgrad:
 
100 %
 
Ersättning:
 
Enligt överenskommelse
 
Tjänstgöringsplats:
 
Driftplats Hörningsholm, Mörkö
 
Om Bordsjö Skogar AB:
 
Bordsjö Skogar AB, årets nötköttsföretagare i Jönköpings län 2018, är ett bolag i tillväxt inom de agrara näringarna, fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling. Vid våra två verksamhetsställen har vi de senaste decenniet dubblerat vår omsättning, vilket ambitionen är att upprepa även det kommande decenniet. Med utgångspunkt i de unika natur- och kulturmiljöer vi förvaltar är målet att utveckla företaget inom verksamhetsgrenarna fastigheter, skogsbruk och jordbruk och genom denna utveckling bidra till en verkligt livskraftig, levande och vital landsbygd.

​​​​​​​
För ansökan, vänligen maila CV och personligt brev till Hans Wihlborg (hans@horningsholm.se) senast den 31 januari 2022. Märk mailet med Driftsledare jordbruk. För frågor rörande tjänsten vänligen maila eller ring VD Lars Knutsson (010-102 57 31).
​​​​​​​​​​​​​​