Arbetsledare fastigheter


Arbetsuppgifter:


Som arbetsledare för affärsområdet fastigheter vid Bordsjö Skogar AB på Mörkö har man det övergripande ansvaret för den dagliga planeringen och genomförandet av arbetet. Arbetet består främst av löpande invändigt och utvändigt underhåll av det byggnadsbestånd företaget förvaltar. Därtill kommer hantering av felanmälningar från hyresgäster. I tjänsten ingår även det övergripande ansvaret för planering, genomförande och uppföljning av renoveringsprojekt (budget 1-3 MSEK) inom förvaltningen. I rollen synkroniserar man med övriga affärsområden beträffande resursbehov i verksamheten. Arbetsledaren förväntas delta aktivt i genomförandet av arbetet.

Affärsområdet har i dagsläget två medarbetare. Förväntan är att öka antalet medarbetare och därmed takten för genomförda renoveringsprojekt / nyproduktioner inom överskådlig tid. Arbetsledaren får en central roll i detta utvecklingsarbete.
​​​​​​​
                    

Profil:


Vi söker en person med stort engagemang och genuint intresse för att förvalta och utveckla vårt unika byggnadsbestånd. Vi utgår från att du har en gedigen erfarenhet av snickeriarbete (ROT) som möjligen kompletterats med teoretisk utbildning. Du har vana att inspirera och utveckla dina medarbetare genom dina tidigare erfarenheter. Du drivs av det egna ansvaret samt utmaningen att effektivisera och utveckla en organisation. Som person är du flexibel och värdesätter den laganda som finns inom en mindre produktionsenhet.


Övriga krav:


Körkort klass B – vidare behörighet är meriterande


Tjänstgöringsgrad:


100 %


Ersättning:


Enligt överenskommelse


Tjänstgöringsplats:


Driftsplats Hörningsholm, Mörkö


Om Bordsjö Skogar AB:


Bordsjö Skogar AB är ett bolag i tillväxt inom fastighetsutveckling och de agrara näringarna. Det senaste decenniet har omsättningen mer än fördubblats vilket vi hoppas kunna upprepa även det kommande decenniet. Med utgångspunkt i de unika natur- och kulturmiljöer vi förvaltar är målet att utveckla företaget inom verksamhetsgrenarna fastigheter, skogsbruk och jordbruk och genom denna utveckling bidra till en verkligt livskraftig, levande och vital landsbygd.Kontakt och ansökan:


För frågor beträffande rollen vänligen kontakta Hans Wihlborg på 010 - 102 57 30 alt hans@horningsholm.se

Ansökan bestående av personligt brev och CV skickas till Christina Smedberg på e-post christina.smedberg@horningsholm.se

Sista ansökningsdag 31 januari 2024