Medarbetare Jordbruk


Arbetsuppgifter


Som medarbetare vid affärsområdet jordbruk på Bordsjö Skogar AB ligger huvudfokus på den moderna växtodling företaget bedriver på Mörkö. Tjänsten innefattar alla praktiska moment i växtodlingen, som bedrivs både ekologiskt och konventionellt. Där till kommer stödfunktioner så som service och underhåll av vår moderna maskinpark och annan teknisk utrustning. Vidare ingår daglig tillsyn av delar av köttdjurbesättningen som betar på ön.

Huvuddelen av arbetet sker inom affärsområde jordbruk, övrig tid består av arbete inom företagets övriga affärsområden, fastigheter & entreprenad, skogsbruk och jakt. Till tjänsten hör viss beredskapstjänstgöring.


Profil:


Vi söker en person som brinner för modernt jordbruk och som vill bidra till fortsatt utveckling av framförallt de praktiska delarna av affärsområdet. Vi utgår från att du har gedigen erfarenhet från växtodling, gärna både ekologisk och konventionell. Behörigheter och certifieringar för maskiner, jord-/skogsbruk ser vi som meriterande. Som person är du initiativrik och ser lösningar istället för bekymmer. Du trivs väl i en strukturerad miljö med mycket eget ansvar och har lätt för att prioritera. Du tilltalas av den mindre produktionsenheten och den laganda och flexibilitet som genomsyrar verksamheten.


Övriga krav:


Körkort klass B – vidare behörighet är meriterande


Tjänstgöringsgrad:


100%, tillträde efter överenskommelse


Ersättning:


Enligt överenskommelse


Tjänstgöringsplats:


Driftplats Hörningsholm, Mörkö


Om Bordsjö Skogar AB:


Bordsjö Skogar AB är ett bolag i tillväxt inom fastighetsutveckling och de agrara näringarna. Det senaste decenniet har omsättningen mer än fördubblats vilket vi hoppas kunna upprepa även det kommande decenniet. Med utgångspunkt i de unika natur- och kulturmiljöer vi förvaltar är målet att utveckla företaget inom verksamhetsgrenarna fastigheter, skogsbruk och jordbruk och genom denna utveckling bidra till en verkligt livskraftig, levande och vital landsbygd

Kontakt och ansökan:


För frågor beträffande rollen vänligen kontakta Fredric Bonde på 010 - 102 57 32 alt fredric@horningsholm.se

Ansökan bestående av personligt brev och CV skickas till Christina Smedberg på e-post christina.smedberg@horningsholm.se

Sista ansökningsdag 31 januari 2024